Wijnen Michel

Antony & Sofie

Sofie en ik zijn gevoelig voor lekker dingen. Om lekkere produkten in huis te halen en te bereiden is ons geen moeite te veel. Versgeplukte aardbeien uit Vlezenbeek, het grondwitloof van bij de boer in Wambeek of een lekkere hoevekip rechtstreeks van de kweker. Dat geeft me zin om te koken. Dat doe ik het liefst zo naturel mogelijk, omdat we het product willen blijven herkennen.

En zo is het ook met “onze” wijn. We kennen graag de, vaak zeer gedreven, mensen achter de wijn. We weten graag hoe ze tewerk gaan, hoe ze net dat tikkeltje meer uit hun druiven en terroir weten te halen. Dat onze wijnen vaak afkomstig zijn van eerder kleinschalige wijndomeinen zal niet verbazen.

Lekkere wijnen die met liefde worden gemaakt, daar zijn we naar op zoek.

Nieuwsgierigheid en passie zijn onze drijfveren om er elke dag weer tegenaan te gaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat Wijnen Michel op de kaart staat en de erkenning krijgt die we nastreven. We proberen onze aanbod telkens opnieuw te verbeteren en uit te breiden.

Er komen elk jaar nieuwe wijnen bij. Er vallen er ook elk jaar een aantal weg, omdat de kwaliteit niet meer voldoet aan onze normen of omdat we merken dat de wijnboer keuzes maakt waarin we ons minder kunnen vinden. Op die manier blazen we ons assortiment steeds opnieuw leven in teneinde jullie, onze klanten, de beste wijnen aan te kunnen bieden.

Daarnaast willen we onze passie delen door jullie op de hoogte te houden van onze nieuwste ontdekkingen, de lekkerste gerechten, de leukste eetadresjes en door het verder verfijnen van onze proeverijen.

Kortom Wijnen Michel is alive and kicking and heeft er zin in.

Antony & Sofie

Geschenken

Niets is zo leuk als een fles wijn kado doen. Contacteer ons voor een gepersonaliseerd geschenk. Zowel voor particulieren als professionelen.

Wijnadvies

Heeft u vragen rond de combinatie wijn & gerecht of wil u een leuke wijnkelder aanleggen binnen uw budget. We helpen u graag verder.

Wijnkaart

We bieden sommelier diensten aan voor professionelen. Van het samenstellen van de wijnkaart tot het beheren van uw wijnkelder.

Degustaties

Wil u graag een degustatie organiseren voor je vrienden of collega's ? Neem gerust contact met ons op. Dan werken we een aangepast programma voor u uit.