Selecteer een pagina

Algemene Voorwaarden

Levering

De door Wijnen Michel opgegeven levertijden gelden weliswaar bij benadering en zijn ook geen bindende termijnen. De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

Indien een product, dat tijdelijk niet op voorraad is, door u wordt besteld, zal worden aangegeven wanneer het product weer beschikbaar is. Zodra de te leveren producten op het opgegeven afleveradres zijn geleverd, gaat het risico voor deze producten over op de koper.

Wijnen Michel levert enkel in België

Verzendkosten in België:

– Bestellingen vanaf € 95 = gratis levering

– Bestellingen onder € 95 =  9,50 € verzendkosten

Levering geschiedt per koerierdienst (Sending Wines) of door transport van Wijnen Michel.

De leverings- of verzendkosten worden u meegedeeld voor het bevestigen van uw aankoop. Als de verzendingskosten niet automatisch kunnen worden berekend, dan wordt dit vermeld en/of wordt er een indicatie van de verzendingskosten meegegeven.

 

Bij afhaling ontvangt u een bijkomende korting:
5 % korting bij aankoop van 6 flessen
10 % korting bij aankoop van 12 flessen

U kan uw bestelling ophalen de dag na het plaatsen van uw bestelling.

Openingsuren:
Dinsdag van 13:30h tot 18:00h
Donderdag van 13:30h tot 18:00h
Vrijdag van 13:30h tot 18:00h
Zaterdag van 13:30h tot 18:00h

 

Betaling

 

Betaal in alle veiligheid via onze partners

– Belfius

– KBC

– Bancontact

Betalingen via Kredietkaart zijn niet mogelijk.

Indien u de goederen komt ophalen in de winkel (optie: ‘Afhalen in de winkel’) , dient u geen betaling via onze site te doen (kies optie : ‘Betalen bij afhalen in de winkel’).

Bij het afhalen van de goederen zal de factuur opgemaakt worden en kan u in onze winkel betalen.

 

Annuleren, retourneren en ruilen

De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12 april 2010 laat de aankoper toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet.

De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend, teruggestuurd te worden binnen de 5 werkdagen nadat hij de verkoper informeerde.

Wijnen Michel kan teruggezonden goederen weigeren of niet terugbetalen wanneer de originele verpakking geopend werd of wanneer de producten door de koper werden beschadigd.

Wijnen Michel draagt geen enkele kost of verantwoordelijkheid betreffende het terugsturen van goederen door de koper.

Goederen die teruggestuurd worden zonder voorafgaand bericht worden niet aanvaard.

Leeftijdsrestrictie

Gezien de wettelijke minimumleeftijd voor het kopen van alcohol bepaald is op 16 jaar en voor sterke dranken op 18 jaar, is het ten strengste verboden wijn of andere dranken uit ons aanbod te bestellen voor deze leeftijdsgroepen. 
Bestellingen worden steeds afgehaald in onze winkel of thuis geleverd door onze koerierdienst. Deze transacties zullen enkel plaatsvinden als we zeker zijn dat aan de leeftijdsvoorwaarden voldaan wordt.
 
Indien er twijfel mocht bestaan over de leeftijd van de afnemer op het moment van levering  of afhaling  wordt zijn of haar identiteitskaart gevraagd. Indien de afnemer ons op geen enkele wijze kan verifiëren dat hij weldegelijk de minimumleeftijd van 16 of 18 jaar heeft bereikt; eigenen wij ons het recht toe de transactie te annuleren.